Despre noi

Cabinetul de avocatura "ZODILA ELENA-PETRUTA" acorda consultanta, asistenta juridica si reprezentare, tinand cont de interesele clientilor, adoptand si aplicand strategii practice, asigurand clientilor nostri utilizarea deplina a tuturor parghiilor legale pentru solutionarea problemelor juridice cu care se confrunta.

Informatii suplimentare la avocat Bucuresti | Avocat Zodila Elena

Datorita transformarilor societatii romanesti si ale realitatilor europene contemporane, a suprasolicitarii instantelor, avocatul are un rol esential in aplicarea si reprezentarea corecta, si practica a fiecarei spete, asigurand relatia cu instantele de judecata, dar si cu autoritatile publice.

Daca s-a crezut ca evolutia va avea rolul de a simplifica viata si procedurile juridice, s-a constatat ca, de fapt evolutia nu a facut altceva decat sa complice si sa dea nastere la noi ramuri fata de care nici macar nu ne-am fi imaginat ca ar putea exista vreodata, numai gandindu-ne la relatiile dintre salariati si angajatori (fie ca este vorba de autoritatile publice, fie de persoane juridice), de drepturile de autor, de domeniul informatic, reglementarea raporturilor dintre soti in privinta patrimoniului, reglementarea juridica a proprietatii, reglementarea relatiilor economice intre comercianti, in domeniul medical e.t.c.

Serviciile juridice pe care cabinetul de avocatura este competent si calificat a le asigura, cuprinde o arie vasta a domeniilor de drept, cum ar fi:drept civil, drept comercial, dreptul muncii, dreptul proprietatii intelectuale, dreptul asigurarilor, dreptul penal, dreptul international privat, contencios administrativ.

Serviciile juridice acordate de cabinetul de avocatura au la baza si aplica ultimele reglementari legislative adoptate si intrate in vigoare pentru fiecare ramura de drept, prevederile noului Cod civil intrat in vigoare de la data de 1 octombrie 2011, precum si restul normelor legislative ce reglementeaza raporturile sociale intre persoanele fizice si juridice ale statului de drept.

Tratand fiecare client si speta, cu seriozitate, respect, promtitudine, sinceritate, echitate, si profesionalism, rezultatele ne sunt incununate de succes, aducand bucurie echipei, dar in mod special clientilor ale caror interese au fost protejate.

Informatii la avocat Bucuresti | Avocat Zodila Elena

Rezultatul favorabil se obtine sigur prin aplicarea corecta a normelor de drept ce reglementeaza fiecare speta in parte, dar si datorita unei stranse legaturi intre client si avocat, prin furnizarea tuturor informatiilor, si datorita increderi reciproce de care trebuie sa se bucure relatia client-avocat.

Desi nimeni nu poate fi ingradit in capacitatea de folosinta ori lipsit, in tot sau in parte, de capacitatea de exercitiu, trebuie sa intelegem ca raporturile sociale dau nastere la situatii prin care ni se aduce atingere drepturilor, si creand un prejudiciu, daca nu intelegem sa ne folosim capacitatea de folosinta si de exercitiu pentru a ne proteja drepturile si interesele apeland la serviciile juridice oferite de cabinetul de avocatura.

Experienta profesionala si cunostintele juridice reprezinta factori extrem de importanti in stabilirea variantei corecte, a strategiilor si tehnicilor ce trebuiesc adoptate pentru solutionarea spetelor.

Abordarea pragmatica pe care cabinetul de avocatura o adopta, ajuta sa solutionam spetele intrun termen rezonabil, chiar daca volumul de activitate este unul foarte mare, iar instantele sunt suprasolicitate.

Pentru a oferi servicii de calitate cabinetul de avocatura colaboreaza indeaproape cu birouri notariale, traducatori autorizati, experti contabili, si totodata aplicam si strategia de mediere atunci cand situatiile permit.

Pentru informatii suplimentare apelati la avocat Bucuresti | Avocat Zodila Elena